Over mij

Opgegroeid in Noord-Brabant en gestudeerd in Lyon en Leiden. Met een lange afstandsrelatie heb ik gependeld tussen Frankrijk, Zwitserland, België en Nederland. In 2014 heb ik mijn baan in Nederland opgezegd en ben ik verhuisd naar Brussel om biertjes te drinken en frietkotten te testen. In 2016 keerde ik terug naar Nederland om deze keer in Rotterdam te gaan wonen. Hier ren ik over de Erasmusbrug en doe ik een poging alle cafeetjes te bezoeken. En reis ik de wereld rond in mijn vakantiedagen.

DSC_1134

Wat willekeurige feitjes:

Ik ben geboren in de winter van 1987. Ik ben een buitenmens: ik hou van rennen in de ochtendzon, wandelen in de bergen en zwemmen in de zee. Mijn opa was mosselvisser en ik eet mosselen vanaf mijn tweede levensjaar. Ik ben meester in de rechten. Ik heb geen talent voor talen maar ik ben er wel dol op. Ik zou ooit nog Noors willen leren. Ik kan slechter tegen horrorfilms en thrillers dan ik zou willen toegeven – ik kijk soms wel wat maar hou dan een kussen voor mijn hoofd. Als kind slaapwandelde ik regelmatig, nu praat ik slechts nog af en toe ik mijn slaap. In oktober 2015 liep ik mijn eerste marathon in Frankrijk, in juli 2016 deed ik mee aan mijn eerste (kwart) triathlon. Ik probeer elk jaar tenminste één nieuw land te bezoeken. Ik werk in de internationalisering van het onderwijs. Na mijn middelbare schooltijd heb ik een cursus Italiaans gevolgd en ben ik verliefd geworden op Rome: ooit wil ik nog in Italië wonen. Mijn grote liefde komt uit Mexico waardoor ik al vier keer door dit land heb mogen reizen. In juli 2018 is onze vrolijke dochter Charlotte geboren.

Voor vragen over mijn blog, mijn bestemmingen of over andere dingen waar je geen antwoord op kunt vinden, neem gerust contact met mij op!

Bewaren