7 keer kolibries in Costa Rica

Gisterenavond zijn we terug gekomen van onze reis door Panama en Costa Rica. Vanochtend door de wekker heengeslapen – ik droomde dat er aapjes mijn kamer binnenkwamen – en een uurtje later dan normaal op mijn werk aangekomen. Mijn hoofd is nog steeds vol met indrukken. Costa Rica is werkelijk een paradijsje op aarde.

7 foto’s van het prachtige fascinerende en razendsnelle vogeltje dat ons bezocht tijdens ons ontbijt in Monteverde: de kolibri.

4 Replies to “7 keer kolibries in Costa Rica”

  1. Prachtig! Ik weet er alles van, van de kolibrie en één ding is zeker: die zijn NIET makkelijk op de foto te krijgen en al helemaal niet zo mooi jij dat voor elkaar hebt gekregen. Echt wat ben ik van deze beestjes gaan houden zeg, ga nog steeds uit mijn dak als ik er eentje zie 😀

  2. oh wat mooi! Kan me voorstellen dat je je verslaapt na zo’n prachtige reis 🙂

  3. Wauww, geweldige beestjes!!

  4. Wauw, wat een gave foto’s!

Geef een reactie