Dwalen in Valencia

Afgelopen februari was ik zeven dagen in Valencia. Ik huurde een sfeervol ingericht appartement in het centrum van de stad en was een tevreden mens. Dat de elektriciteit uitviel wanneer de waterkoker en de haardroger tegelijkertijd aanstonden, deed ik maar af als een typische Spaanse gewoonte. In de ochtend, na mijn ontbijt, dwaalde ik door de stad en bezocht ik al het moois van Valencia. Mijn wandeling werd iets te vaak onderbroken voor een koffie op een zonnig terras, maar wandelen deed ik. Na mijn Spaanse les in de middag vonden we een bar in de buurt voor een glas wijn, of twee, waarna de avond altijd weer te snel ten einde liep.

En dat dwalen door de stad, daar heb ik echt van genoten. Zonder planning aan het wandelen gaan en zien waar je uitkomt. En zonder planning kwam ik twee keer deze bijzonder mooie kleurrijke Valenciaanse meisjes en vrouwen tegen.

2 Replies to “Dwalen in Valencia”

  1. Valencia is inderdaad een heerlijke stad. Er zijn natuurlijk wel hoogtepunten, maar het wandelen door het centrum of door het park is eigenlijk al genoeg om je helemaal happy te maken. 🙂 En wat heb je een mooie foto’s gemaakt zeg, wauw!

  2. Jij was er duidelijk tijdens Las Fallas! Wij waren er net daarvoor, maar zagen af en toe ook van die prachtig uitgedoste dames lopen. Valencia is inderdaad een stad om heerlijk doorheen te dwalen, fijn als je daarvoor de tijd hebt… ook wij waren er een week. Heb je al vaker Spaanse les gehad? Leuk dat je dit met een reisje gecombineerd hebt!

Geef een reactie