Mexico-Stad van boven

DSC_0961

Over precies een week vlieg ik, als alles goed gaat, ergens over de oceaan. Deze winter gaan we voor de derde keer samen voor drie weken naar Mexico. Kerst en nieuwjaar in de zon! Mexico-Stad is met zijn 24 miljoen inwoners een van van de grootste steden ter wereld en heel indrukwekkend. Over onze reis zullen heel wat verhalen gaan komen, maar voor nu: Mexico-Stad van boven.

DSC_0967

DSC_0969

10 Replies to “Mexico-Stad van boven”

 1. Wat een leuk idee! Ik hou van steden van bovenaf bekijken. Ik klim ook graag een heuvel(tje) op voor het mooiste uitzicht. Daar kan ik echt van genieten. Ik ben benieuwd hoe je Mexico-Stad ervaart. Wat een enorm inwonersaantal zeg!

  1. Dit uitzicht krijg je van de 44ste verdieping van de Torre Latinoamericana. Maar ik moet wel zeggen dat we geluk hebben gehad met het uitzicht, blijkbaar heb je op sommige dagen bijna geen uitzicht vanwege de smog – de nadelen van zo’n grote stad!

 2. Oh wat een heerlijk vooruitzicht! Ik zat me vandaag nog te bedenken hoe fijn Mexico wel niet is. Heel veel plezier, en ben benieuwd naar je verhalen :)!

  1. Dankjewel Stéphanie!

 3. Ha, ik zie net dat we (jij en ik dus ook) volgend jaar naar Zuid-Afrika dromen, maar jij gaat nu ook al lekker weg. Super. Is die flat met die boom eruit nog? Indrukwekkende en gekke stad Mexico-city, ik ben benieuwd waar je daarna naar toe gaat.

  1. Ik lees het net, wijn drinken in Zuid-Afrika dus? 😉

   En, welke flat met welke boom?

 4. Toffe foto’s zo van bovenaf en wat een goed vooruitzicht voor de komende weken. Veel plezier!

  1. Dank Eva!

 5. Yeah lekker herkenbare foto’s een hele mooie vakantie gewenst.

  1. Hadden jullie ook zo’n helder uitzicht? 🙂 Nog bedankt voor je wensen!

Geef een reactie