Food Festival Trek!

Op mijn zaterdagmorgen blijf ik altijd wat langer in mijn bed liggen. Langzaam bijkomen van de werkweek, uitgebreid ontbijten en de nodige klusjes doen waar ik door de week geen tijd voor had. Zondag heb ik al minder slaap nodig, al draai ik mij gerust nog een keer om.

Op deze zondagmorgen spring ik ook snel uit mijn bed. Mijn ouders slapen in de logeerkamer na een fietstocht vanuit Brabant. Een goede voorbereiding op hun lange fietstocht van Rome terug naar Nederland. Na het ontbijt fietsen we een samen eventjes op. Eventjes wordt al gauw 40 km, en met aardige trek komen we terug in Rotterdam aan.

En dat komt goed uit, want het Food Festival TREK festival staat het hele weekend in Rotterdam. Op naar het Roel Langerrakpark. Zon op mijn bol, fijne muziek, leuke mensen en mijn favoriete onderdeel: heel veel lekker eten. Een perfecte zondagmiddag.

Het publiek is heerlijk divers: veel jonge mensen, maar ook kinderwagens en wandelstokken. We zitten in het gras en genieten van al het lekkers en luisteren naar de muziek uit de speakers. De sfeer is precies zoals een festival zou moeten zijn. Maar dan met heel veel lekker eten.

Rotterdam gemist? Geen probleem, in de komende weekenden zal TREK langs Maastricht, Enschede, Nijmegen, Eindhoven, ’s Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag trekken. Eén groot open lucht restaurant. Het wordt een smakelijke zomer!

One Reply to “Food Festival Trek!”

  1. […] we smullen van heel veel lekkers op het TREK […]

Geef een reactie