Favoriet: Knees to chin, Brussel

Een nieuwe favoriete plek voor een lichte lunch of een snelle hap in Brussel.

Het concept bij Knees to Chin is simpel: een keuze uit 7 verschillende soorten verse loempia’s met een bijbehorende dip. Daarnaast kun je nog een bijgerecht bestellen: soep, rijst, koolsalade of dim sum. En hoewel er slechts 7 soorten loempia’s zijn, ik kan niet kiezen. En dus kiezen we er drie en delen ze. En voor de dorst voor de verandering geen Belgisch maar Thais bier. We kiezen een variant met garnalen, eend en ei. De loempia’s zijn goedgevuld en smaakvol.

Een stukje Vietnam in Brussel. De originele naam Knees to Chin is afgeleid van het feit dat men zittend eet in Vietnam.

Omdat het weer goed is, nemen we buiten plaats aan de picknicktafel. Het is 9 uur ’s avonds en heel rustig, maar we merken dat het een populaire plaats is om eten af te halen. Perfect voor een picknick; de loempia’s worden apart verpakt en de verschillende sauzen krijg je in kleine bakjes mee.

Rue de Livorune 125, 1000 Brussel.

Open van maandag tot en met zaterdag van 11:30 tot 22:00.

Website

9 Replies to “Favoriet: Knees to chin, Brussel”

 1. Hè jammer dat ik dit lees nadat ik in Brussel ben geweest haha! Het klinkt echt heerlijk en ik ben een groot loempiafan! Ik moest alleen wel een beetje wennen aan de doorzichtige rijstvellen. Zo ziet het er.. ehm.. bijzonder uit haha!

  1. Ik snap je punt, het voelt ook een beetje glibberig… Iets anders dan de gefrituurde Vietnamese loempia’s 😉

 2. Ik kom echt nooit in Brussel terwijl ik er vlakbij woon… maar je geeft met net een ideale reden om dat toch maar snel te doen! Ik ben zo’n fan van loempia’s!!

  1. Ik hoor wel vaker dat Brussel vooral gewaardeerd wordt door bewoners, en wat minder door bezoekers 🙂 Als je een keer op bezoek wilt komen, vraag me gerust om tips!

 3. Dit klinkt echt alsof ik hier hélemaal gek van zou zijn. Ik kende het nog niet maar um, NJAM!

  1. 🙂

 4. […] ontdekten weer een nieuw restaurantje. Verse loempia’s bij Knees to Chin. Voor herhaling […]

 5. Deze pin ik! Wow,.. fingerlickin’!

  1. Nice, Nanda! Als je een keer naar Brussel komt heb je voldoende adresjes 🙂

Geef een reactie